Участие в среща на изпълнителния борд на Международната асоциация на морските университети

Home/2014, Архив, Новини, Посещения, семинар, Събития/Участие в среща на изпълнителния борд на Международната асоциация на морските университети

Участие в среща на изпълнителния борд на Международната асоциация на морските университети

Началникът на ВВМУ”Н. Й. Вапцаров” капитан I ранг проф. д.в.н. Боян Медникаров участва във втората за настоящата година среща на Изпълнителния борд на Международната асоциация на морските университети /IAMU/ в гр. Ланчестън, щат Тасмания, Австралия. Срещата започна на 25.10.2014 г. с членовете на Изпълнителния борд, като Морското училище е член на структурата за втори пореден мандат.
В рамките на втория работен ден от срещата се проведе заседание на изпълнителния борд на IAMU, когато бяха гласувани и приети докладите от работата на отделните работни комитети от предишния ден. Беше одобрена промяна в текствовете на Правилника на организацията и бе избрана нова визия на лого.
През втората полонина на деня бяха изслушани кандидатурите на девет членове на IEB.
За домакин на срещата на Изпълнителното бюро на IAMU бе избран Морския университет на Социалистическа република Виетнам в Хаи Понг.

By | 2020-09-01T07:38:44+00:00 октомври 27th, 2014|2014, Архив, Новини, Посещения, семинар, Събития|Коментарите са изключени за Участие в среща на изпълнителния борд на Международната асоциация на морските университети

About the Author: