Откриване на офис на ВВМУ във Солун, Гърция

Home/2015, Архив, Посещения, Студенти/Откриване на офис на ВВМУ във Солун, Гърция

Откриване на офис на ВВМУ във Солун, Гърция

От 14 до 17 май 2015 г. в гр. Солун, Гърция бе официално открит офис  на фирма „Best Studies” с президент д-р Христос Антонопулис.

На церемонията по официалното откриване на офиса присъства капитан I ранг доц. д-р Николай Великов  – декан на факултет „Навигационен” във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”. Новият офис, който се намира  в един от скъпите и уредени квартали на гр. Солун , се открива от собственика д-р Антопулис с цел да се подпомагат гръцките студенти, които се обучават в Морско училище. След официалното откриване, капитан Великов е провел срещи с родители и семействата на младежи, които вече учат тук или искат да кандидатстват за обучение във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” по различните специалности. Със съдействието на фирма „Best Studies”, капитан Великов проведе редица срещи с гръцки корабособственици и фирми за стаж на нашите възпитаници, както и за  намиранеработа след дипломирането им.

By | 2016-03-15T10:09:20+00:00 май 19th, 2015|2015, Архив, Посещения, Студенти|Коментарите са изключени за Откриване на офис на ВВМУ във Солун, Гърция

About the Author: