Home/2016, Новини, Посещения/Президента на Бизнес колежа в Атина посети Военноморско училище

Президента на Бизнес колежа в Атина посети Военноморско училище

Представители на Бизнес колежа в град Атина бяха на посещение във  ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” на 24.02.2016 г. Капитан I ранг проф. д.в.н. Боян Медникаров – началник на Военноморското училище и капитан I ранг доц. Николай Великов – декан на факултет „Навигационен” посрещнаха президента на гръцкия колеж – господин Басиле Даскалакис и изпълнителния му директор господин Харис Даскалакис.

Веднага след общата снимка, господин Даскалакис се разписа в почетната книга. В заседателна зала бяха обсъдени въпроси, свързани с образованието и възможностите за използване на общи програми в двете учебни институции. Бяха дискутирани възможностите за обучение на студенти в областта на корабния мениджмънт и корабоводенето. За да разкрие възможностите за подготовка на обучаемите проф. Медникаров показа на гостите материално – техническата и учебната база на Морско училище.

Посещението завърши с размяна на плакети и пожелания за успешно бъдещо сътрудничество.

By | 2016-03-15T10:18:25+00:00 февруари 24th, 2016|2016, Новини, Посещения|Коментарите са изключени за Президента на Бизнес колежа в Атина посети Военноморско училище

About the Author: