Home/2016, Курсанти, Новини, Празници, Студенти, Събития, Състезания/Тържествено честване на Деня на народните будители в Морско училище

Тържествено честване на Деня на народните будители в Морско училище

С полагане на цветя пред барелефите на преподавателите, допринесли със своя професионализъм и научни достижения за изграждане на днешния облик на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, и с връчване на дипломите за придобита научна степен беше отбелязан Денят на народните будители във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

Приветствие към присъстващите отправи капитан първи ранг Николай Великов – заместник-началник по учебната част. Той изказа своята благодарност към преподавателския състав, администрацията и всички обучаеми, даващи своя принос към развитието на учебния процес.

Тържеството продължи с награждаване на преподаватели за високи постижения в професионалната дейност и връчване на дипломи за научно звание „професор“, „доцент“ и „доктор“. Наградени бяха и спортистите, донесли слава на Морско училище в състезанията по волейбол, морски многобой, плажен волейбол, ветроходство в международни състезания и национални първенства.

About the Author: