Home/2016, Курсанти, Новини, проекти, Студенти, Събития/Нови условия за издаване на DSK ISIC картите във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Нови условия за издаване на DSK ISIC картите във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

От началото на новата академична година студентските DSK ISIC карти ще се издават безплатно на всички студенти редовно обучение. Това специално условие беше договорено с Банка ДСК и представителството на ISIC в България. Безплатно става и подновяването на DSK ISIC картите, издадени през предходната 2015 г.

Новите DSK ISIC картите имат удължена валидност – две години, т.е. до 2018 г. Тези преференциални условия дават възможност на студентите да спестят 30 лв., ако изберат DSK ISIC, тъй като стандартните ISIC карти, които не са банкови и се издават извън университетите струват 15 лв. и са валидни само една академична година.

Във ВВМУ заявление за издаване или подновяване на DSK ISIC карта можете да подадете в Студентски съвет. Необходимо е да носите студентската си книжка, заверена за текущия семестър. В случай, че не сте имали DSK ISIC карта досега, при възможност, носете и една снимка. Повече информация можете да получите на тел.: 0897456449.

С DSK ISIC картата можете да се възползвате от специално договорени за студентите отстъпки: 50 % намаление в БДЖ, до 20% отстъпка за билети за концерти и DJ партита, отстъпки в кино Арена, KFC, Food Panda, Orange Center, Sport Depot, Joy Optics,  Asics, Playground, Pulsar, Lenovo, официалните представители на Apple в България и много други. Намаленията с ISIC са над 1000 в България и повече от 42000 в цял свят. Намаленията в България можете да разгледате на www.isic.bg, а тези в чужбина на www.isic.org.

Преференциите с ISIC в България са достъпни и чрез мобилното приложение My ISIC, налично в Google Play Store и App Store. След като инсталирате и активирате приложението, ще имате виртуална ISIC карта на дисплея на своя смартфон, с която ползвате остъпки като я покажете.

Към DSK ISIC картата студентите получават едногодишен безплатен преференциален студентски пакет от банкови услуги “ДСК Академи“ от Банка ДСК. Пакетът включва: разплащателна сметка, виртуална карта за плащане онлайн, интернет банкиране с ДСК Директ, мобилно банкиране чрез ДСК Смарт, допълнителни преференции за студентски кредит.

За повече информация за ISIC картите – разгледайте www.isic.bg и следете Facebook /ISIC Bulgaria.

About the Author: