Home/2017, Новини/Благотворителен базар „Великден за всички“

Благотворителен базар „Великден за всички“

В навечерието на един от най-светлите християнски празници, началникът на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ флотилен адмирал, проф. д.в.н. Боян Медникаров бе гост в Пункта за базиране – Варна, където се проведе благотворителен базар под наслов „Великден за всички“. Каузата, която събра в спортната зала на формированието военнослужещи и цивилни служители от военни формирования от Варненския гарнизон, кметове и заместник-кметове на райони от град Варна, представители на местната власт и приятели на Пункт за базиране – Варна, бе да бъде оказана подкрепа на децата на техни колеги военнослужещи в неравностойно положение.

Присъстващите бяха поздравени от командира на Военноморските сили – контраадмирал Митко Петев, областния управител на област с административен център Варна – господин Тодор Йотов, отец Георги Великов от Варненската и Великопреславска света Митрополия, заместник-кмета на община Варна – господин Коста Базитов, и госпожа Надка Никова от кметството на село Сушица. Представители на танцов клуб „Фолклорни ритми“ и ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ изнесоха кратка артистична програма, след която домакинът на събитието – капитан I ранг Георги Георгиев, обяви базара за открит.

Щандовете на благотворителния базар „Великден за всички“ бяха отрупани с ръчно изработени сувенири, уникати и вкусни кулинарни творения на съмишленици от военни формирования от Варненския гарнизон и дългогодишните приятели на Пункта за базиране – Варна, от с. Сушица. Събраните средства в размер на 3223,69 лв. ще бъдат разпределени и преведени по сметките на осем нуждаещи се деца.

By | 2017-04-13T15:56:21+00:00 април 13th, 2017|2017, Новини|0 Comments

About the Author: