Home/2017, Курсанти, Новини, Събития, Състезания/Награждаване на победителите от последното междуекипажно състезание

Награждаване на победителите от последното междуекипажно състезание

На 2 май 2017 г., в навечерието на Гергьовден – празника, отбелязван в чест на свети Георги Победоносец и като Ден на храбростта и Българската армия, се състоя обявяване на крайното класиране за Купата на Командира на ВМС и тържествено награждаване на екипажа победител от Батальона за подготовка на курсанти в последното междуекипажно състезание за учебната 2016/2017 година.

На тържеството присъстваха контраадмирал Митко Петев, командването на Висшето военноморско училище, доц. Христо Смоленов и менторите на екипажите.

Контраадмирал Митко Петев – командир на Военноморските сили, връчи награда на командира на първи екипаж – курсант мичман Тонислав Джунински, и грамоти за всички от екипажа. Той поздрави курсантите и им пожела нови успехи. По време на тържеството официално бяха предадени командните длъжности на командването на курсантския дивизион. Флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров – началник на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, поздрави новите командири и връчи на отличилите се жетон на Началника на ВВМУ.

About the Author: