Студент на годината – 2017

Home/2017, конкурси, Курсанти, Новини, Студенти, Събития/Студент на годината – 2017

Студент на годината – 2017

На 19.12.2017 г. на официална церемония в Народния театър „Иван Вазов“ наградиха най-добрите студенти на България. Курсант главен старшина Петър Генов от Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ получи приз за най-добър студент в категорията „Сигурност и отбрана“. Курсант Генов е в IV курс и се обучава по специалността „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво“.

Сред гостите на церемонията бяха: министърът на образованието и науката – г-н Красимир Вълчев, председателят на Народното събрание – г-жа Цвета Караянчева, кметът на Столична община – г-жа Йорданка Фандъкова, народни представители, преподаватели и студенти.

Конкурсът се организира от Националното представителство на студентските съвети за 11-и пореден път. Наградите се присъждат в областите: педагогически науки, хуманитарни науки, социални науки, стопански науки, правни науки, природни науки, информатика и математика, технически науки, аграрни науки и ветеринарна медицина, здравеопазване, спорт, изкуства, сигурност и отбрана.

 

About the Author: