Home/2018, Новини, Празници, Спорт, Събития/Отчетно събрание на УВСК към ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

Отчетно събрание на УВСК към ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“

На 22.02.2018 г. във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ беше проведено 12-о поред общо събрание на Университетския войскови спортен клуб към ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. На събранието присъстваха: членовете на клуба, представител на БНАКК (Българска национална асоциация по корабостроене и кораборемонт), гости от техническите университети в София и Варна, представители на Икономически университет – Варна, Летище – Варна, Студентски съвет на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, чуждестранни студенти, обучаващи се в Училището, моделисти от клубове в страната.

Събранието протече в съответствие с планирания дневен ред, като бяха представени отчети за дейностите и финансите на Клуба за 2017 г., след което беше разгледан календарът на спортните събития за 2018 г. Като последна точка, беше изнесена презентация за секция „Корабомоделен спорт“ към УВСК на Училището.

В края на събранието беше прерязана лентата на кабинета на новосформираната секция „Корабомоделен спорт“. Присъстващите декларираха своята готовност за оказване на помощ, според възможностите и познанията си, за подпомагане дейността на бъдещите корабни моделисти.

By | 2018-02-22T18:41:13+00:00 февруари 22nd, 2018|2018, Новини, Празници, Спорт, Събития|0 Comments

About the Author: