Home/2018, Новини, Празници, Събития/Рози за дамите в навечерието на 8-и март

Рози за дамите в навечерието на 8-и март

На 7 март 2018 г., в навечерието на Международния ден на жените, във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ се състоя среща на ръководството на Училището с жените – военнослужещи и цивилни служители от флотската Алма матер.

Осми март е Международен ден на жената, в който се почита борбата на жените за равни права по целия свят. В модерните времена акцентът значително се е изместил от извоюване на права и волята за себедоказване. Умелото съчетание на многото роли, в които всяка дама попада – от грижовна майка до строг началник, са доказателство за тяхната успешна реализация не само в семейството, но и в службата. Балансът при съхраняването на женствеността в щурма от ежедневни превъплъщения ги прави герои в този иначе уж мъжки свят.

„Мили дами, пожелавам Ви да сте обичани, да сте слушани, от когото трябва, и искам да Ви благодаря за това, че правите това Училище по-добро и по-красиво. Нека най-хубавите неща, които си пожелаете, да станат реалност!“ С тези думи флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров се обърна към дамите, след което подари роза на всяка една от тях.

By | 2018-03-08T06:28:52+00:00 март 8th, 2018|2018, Новини, Празници, Събития|0 Comments

About the Author: