Home/2018, Новини, Посещения/Йордан Йовчев консултира развитието на спортната база в Морското училище

Йордан Йовчев консултира развитието на спортната база в Морското училище

Ръководството на ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ предприема серия от консултации за бъдещото развитие на спортната материална база в училището и поставянето на качествено по-високо ниво на спортно-тренировъчния процес в подготовката на курсантите и студентите.

На работна среща заместник началникът по административната част и логистиката на училището кап. I ранг Борис Борисов обсъди с легендарния български гимнастик и бивш заместник-спортен министър Йордан Йовчев и с г-н Цветан Георгиев началник на отдел в министерството на младежта и спорта, състоянието на спортната база в училището, идеите и вижданията на ръководството за предстоящия ремонт на спортните съоръжения и подобряването спортно-техническата материална база.

Домакинът на срещата сподели за подготвяното споразумение  с Община Варна за ремонт на учебно-спортната база, финансирано със средства на общината.

След като разгледаха сега съществуващите спортни съоръжения на училището, гостите представиха конкретни идеи за тяхното усъвършенстване и обогатяване на базата с уреди за провеждане на тренировки на открито!

Изразено бе и становище за особената важност в развитието на спортната подготовка на студенти и курсанти, както и възможните варианти за нейното усъвършенстване и качествена промяна!

By | 2018-04-05T10:49:44+00:00 април 5th, 2018|2018, Новини, Посещения|0 Comments

About the Author: