Home/2018, Курсанти, Новини, Студенти, Събития/Годишни поименни награди – 2018

Годишни поименни награди – 2018

На 30.11.2018 г. в сградата на Община Варна се проведе тържествена церемония, на която бяха връчени Годишните поименни награди за 2018 г. Наградите се присъждат на варненски студенти за постигнати високи резултати през годината, класирали се на първо, второ или трето място на студентски олимпиади, конкурси, национални и международни състезания, както и отлично представяне на научни форуми. Според статута на конкурса периодът, за който номинират студентите, е от 1.10. на предходната до 1.10. на текущата година. Условие за участие е обучаемият да има успех не по-нисък от „мн. добър“ (5) за предходната учебна година.

В област „Социални, стопански и правни науки“ бе наградена Андреана Иванова, студент от трети курс в специалност „Мениджмънт на водния транспорт“ към ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. В направление „Технически науки“ награда взе мичман Илиян Стоянов – курсант от пети курс, специалност „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво“ във ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“. В областта „Сигурност и отбрана“ бе отличен мичман Петър Генов – курсант от пети курс, специалност „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво“ във ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“.

Наградите връчи кметът на гр. Варна – Иван Портних. На церемонията присъстваха г-жа Лили Христова, директор на Дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна, ректори и зам.-ректори на висши учебни заведения, общински съветници.

By | 2018-11-30T16:15:08+00:00 ноември 30th, 2018|2018, Курсанти, Новини, Студенти, Събития|0 Comments

About the Author: