Home/2019, международни проекти, Новини, Посещения, Събития/Делегация от Морско училище посети офиса на компания K Line

Делегация от Морско училище посети офиса на компания K Line

На 4 и 5 ноември 2019 г. делегация от Морско училище посети офиса на компания K Line – oсновен партньор на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ при осигуряването на практиката и реализацията на неговите обучаеми. По време на визитата началникът на Военноморското училище – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, проведе срещи с президента на компанията – Хироши Фукуда, и останалите членове на ръководството.

В хода на срещите бяха обсъдени досегашното коопериране на ВВМУ с К Line. Бяха набелязани нови възможности за извършване на специализирано обучение на български и украински офицери, работещи в компанията. Бе постигнато съгласие K Line да окаже съдействие на Морско училище в процеса на пресертифициране от японското Министерство на земята, транспорта и инфраструктурата.

Ръководството на K Line представи пред делегацията от Морско училище организацията на своя офис и запозна Началника с настоящите проблеми, стоящи пред компанията. Бе постигнато съгласие да се продължи ползотворното сътрудничество, както и бе дадено уверение за оказване на помощ за развитието на учебно-материалната база на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

About the Author: