Home/2020, Новини, Празници, Студенти, Събития/Морско училище връчва дипломи на своите випускници

Морско училище връчва дипломи на своите випускници

Първата церемония, част от промоцията на студентите от Випуск 2020 на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, се състоя на 7 август в двора на Училището.

Випускниците от специалност „Корабоводене“ получиха своите свидетелства за завършено висше образование в присъствието на началника на Училището – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, и много официални гости. Церемонията започна с камбанен звън от храма „Св. Николай“ във ВВМУ.

Първенец на Випуск 2020 стана Андреана Иванова от специалност „Мениджмънт на водния транспорт“, която завърши пълния курс на своето обучение с отличен успех 5,99. За своя успех тя получи награди от министъра на отбраната и началника на ВВМУ.

Промоцията на Випуск 2020 ще продължи и на 8 август в две сесии, когато на официални церемонии своите дипломи ще получат студентите от специалностите „Експлоатация на флота и пристанищата“, „Мениджмънт на водния транспорт“, „Логистика и управление на пристанищата“, „Корабни машини и механизми“, „Електрообзавеждане на кораба“, „Информационни и комуникационни технологии“ и „Киберсигурност“.

 

About the Author: