Home/2020, Курсанти, Новини, Посещения, Събития/Курсанти изиграха пиесата „Любов под карантина“ пред генерал-майор Венцислав Мутафчийски

Курсанти изиграха пиесата „Любов под карантина“ пред генерал-майор Венцислав Мутафчийски

За трети път курсантите от Морско училище изиграха своята пиеса „Любов под карантина“, като този път сред публиката бе и генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, който по-рано през деня бе удостоен с почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

Театралната постановка, чиято премиера беше на 3 май 2020 г., се „роди“ по време на карантината в началото на годината, когато възпитаниците на ВВМУ бяха в пълна изолация в продължение на 62 дни.

На сцената в зала „Вапцаров“ днес курсанти от различни специализации и курсове и лейтенанти от Випуск 2020 показаха за пореден път актьорския си талант, разказвайки историята за живота на две съседски семейства в условията на карантина.

Представлението завърши с бурни аплодисменти и похвали от началника на Училището – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, и генерал-майор проф. д-р Мутафчийски.

 

By | 2020-09-19T15:48:22+00:00 септември 19th, 2020|2020, Курсанти, Новини, Посещения, Събития|0 Comments

About the Author: