Курсанти от Морско училище с годишни поименни награди на Община Варна

Home/2021, Курсанти, Новини, Събития/Курсанти от Морско училище с годишни поименни награди на Община Варна

Курсанти от Морско училище с годишни поименни награди на Община Варна

Курсанти от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ са носители на годишни поименни награди на Община Варна за студенти, постигнали високи резултати в учебната дейност за 2021 г. Наградите бяха връчени от кмета на Община Варна. Номинациите се правят от студентските съвети на университетите – за техни колеги, спечелили отличия в различни национални и международни форуми.

Тази година представителите на Морско училище, спечелили годишните поименни награди на Община Варна, са: Рафаел Кънев – в област „Здравеопазване и спорт“, професионално направление „Спорт“; Филотея Димитрова – в област „Здравеопазване и спорт“, професионално направление „Спорт“; Димо Савов – в област „Сигурност и отбрана“, професионално направление „Национална сигурност“; Ева Георгиева – област „Сигурност и отбрана“, професионално направление „Военно дело“.

Сред наградените са още двама възпитаници на флотската Алма матер от специализация „Военен лекар“, които са били номинирани от Студентския съвет на Медицински университет – Варна. Това са: Мартина Москова – в „Социални, стопански и правни науки“, професионално направление „Социология, антропология и науки за културата“, и Мелани Пиргова – в област „Здравеопазване и спорт“, професионално направление „Обществено здраве“.

By | 2021-12-24T11:27:08+00:00 декември 21st, 2021|2021, Курсанти, Новини, Събития|0 Comments

About the Author: