Стани част от Революцията в Технологиите със специалност „Дигитална Трансформация“

 

Открий пътя към бъдещето…..

Вие сте запалени по технологиите и искате да имате реален принос в процеса на дигитализация, който преобразява света около нас? Нашата четиригодишна бакалавърска програма по „Дигитална Трансформация“ ви предлага уникалната възможност да се потопите в света на съвременните информационни и комуникационни технологии и да станете професионалисти, готови да се изправят пред предизвикателствата на бъдещето.

 

Развитие на вашите умения и компетенции
Ние сме посветили специално внимание на развитието на вашите професионални и социални умения. Вие ще станете експерти, способни да анализирате сложни информационни системи, да работите ефективно в екип и да общувате успешно с колеги и клиенти. Подготвили сме ви за динамичния и вълнуващ свят на дигиталната трансформация.

Вашият път към успеха
Завършилите нашата специалност имат широки възможности за реализация – от лидери на ИТ екипи, архитекти и консултанти, до мениджъри по дигитална трансформация в различни области на бизнеса и индустрията. Вие сте на път да станете част от новата генерация професионалисти, които ще дадат своя принос в изграждането на бъдещето.

Пригответе се за вълнуващо пътешествие в света на дигиталните технологии и открийте възможностите, които нашата специалност „Дигитална Трансформация“ предлага за вас!

Ние ви очакваме, за да създадем заедно бъдещето!