Home/Бакалаври/Информационни и комуникационни технологии
Информационни и комуникационни технологии 2023-10-28T10:24:31+00:00

Добре дошли в Света на Информационните и Комуникационни технологии!

Открийте вашия път към бъдещето обучение в специалност „Информационни и комуникационни технологии”

Стани част от новото поколение ИТ професионалисти!

 Ако търсите място, където можете да разгърнете своите таланти и да се подготвите за успешна кариера в света на информационните технологии, сте попаднали на правилното място! Специалността „Информационни и Комуникационни технологии” е създадена с мисълта за бъдещето, предлагайки ви възможността да се обучавате в области като програмиране, изкуствен интелект, системно администриране, телекомуникации и компютърни мрежи.

Образование, приспособено към Бъдещето

Завършилите нашата специалност стават част от елита на ИТ специалистите, готови да приложат уменията си в областта на информационните технологии, като намират своето място във всички нейни аспекти от мрежовата администрация до софтуерните архитекти.

С нашето обучение вие ще се дипломирате с образователно-квалификационна степен „бакалавър“, готови да застанете рамо до рамо с най-добрите в индустрията.

Персонализирано Обучение за Вашите Нужди

Предлагаме разнообразие от специализирани и допълнителни обучения, включително възможности за обучение в области като електроника и компютърен хардуер.

Изберете допълнителни предмети, които да ви подготвят за срещата с корпоративния свят и бизнес средата, като Soft skills, Управление на времето, Управление на проекти и др.

Стартова Площадка за Вашата Кариера

С нашите връзки с водещи фирми в ИТ сектора, както в България, така и по света, ние предлагаме на студентите уникални възможности за стаж и работа, позволявайки им да приложат наученото в реални работни условия.

Международно Признание и Възможности

Обучението при нас ви дава възможност да придобиете международно признати сертификати от Cisco Networking Academy и Microsoft IT Academy, отваряйки врати за вас на глобалния пазар на труда.

Пътят към Магистратурата

След успешното завършване на бакалавърската програма, студентите могат да продължат обучението си в магистърската програма, където ще продължат да развиват своите знания и умения в областта на съвременните комуникационни и информационни мрежи и системи, дигиталната трансформация, изкуствения интелект, както и в областта на киберсигурността.


Станете част от следващото поколение ИТ лидери с нашата специалност „Информационни и Комуникационни Технологии” и открийте безграничните възможности, които технологиите отварят пред вас! Започнете своето бъдеще днес!

Учебен план на специалност „Информационни и комуникационни технологии“