Висшето военноморско училище „Никола Й. Вапцаров“ участва със свой щанд в Кандидатстудентска борса „Варна 2024“. Изложението е организирано от Центъра за кариерно ориентиране към Община Варна. Традиционната борса е една от най-важните платформи за бъдещите кандидат-студенти в региона, на която се събират шестте варненски университета.

Бъдещите кандидат-студенти имат възможност да бъдат консултирани лично и да получат отговори на всички свои въпроси директно от представители на висшите учебни заведения. Освен това те ще получат информация за възможностите за професионална реализация след завършване на образованието, както и за програмите за студентски стажове, които са ключови за тяхната бъдеща кариера.

Кандидатстудентската борса – Варна 2024, е отворена за ученици от цялата Варненска област, които са заинтересовани да продължат образованието си във висше училище. Това събитие предлага не само ценна информация, но и вдъхновение за младите хора – да следват своите мечти и професионалните си стремежи.