Сертификати за успешно завършилите курс по „Дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини“

Home/2017, Новини, Стаж/Работа, Студенти, Събития/Сертификати за успешно завършилите курс по „Дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини“

Сертификати за успешно завършилите курс по „Дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини“

На 21.09.2017 г. 45 студенти от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ получиха сертификати за успешно завършване на курс по „Дигитален маркетинг и оптимизация на търсещите машини“ (SEO), организиран от висшето учебно заведение и 411 Маркетинг. Фирмата и университетът стартираха в началото на годината проект за обучение на студенти в авангардни онлайн и маркетингови техники. В инициативата, имаща силна практическа насоченост, се включиха над 60 души от всички курсове на специалност „Информационни и комуникационни технологии в морската индустрия“.

На церемонията по връчването на сертификатите присъстваха деканът на Факултет „Навигационен“ – капитан I ранг доцент доктор Николай Великов, оперативният мениджър на 411 Маркетинг – госпожа Ваня Кирилова, и господин Милен Сотиров – тренинг мениджър на компанията, както и преподаватели от Военноморското училище.

Благодарение на компанията беше осигурен стаж за 14 от курсистите през изминалото лято. 8 от тях вече са на работа в 411 Маркетинг.

Въз основа на постигнатите резултати и интерес от страна на студентите, ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“ и 411 Маркетинг подготвят нов съвместен образователен проект, който капитан първи ранг Великов обяви пред студентите като възможност за свободно избираем факултативен предмет.

By | 2017-09-26T15:34:32+00:00 септември 22nd, 2017|2017, Новини, Стаж/Работа, Студенти, Събития|0 Comments

About the Author: