Еразъм+ 2020-03-13T21:31:54+00:00

Във връзка с въведеното извънредно положение на територията на цялата страна (по повод COVID-19), Еразъм офисът във ВВМУ ще работи със следния работен график:
Работни дни: вторник и четвъртък
Работно време: от 09:30 до 12:30 часа
Необходимо е преди да посетите офиса да се обадите на един от следните телефони:
+359887670330
+359894879397
Относно допълнителна информация и въпроси, може да звъните на по-горе посочените телефони или да пишете на следния имейл: erasmus.vvmu@gmail.com

Добре дошли в сайта на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” за програма „ЕРАЗЪМ+“

Програма „ЕРАЗЪМ+“ е новата Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт, която стартира през 2014 и ще продължи до 2020 година.

В сайта ще намерите подробна информация за дейностите, които ВВМУ „Н.Й. Вапцаров” осъществява в рамките на програма „ЕРАЗЪМ+“ и ще се запознаете с широкия кръг от възможности, които програмата предлага на студенти, преподаватели и административен персонал от висшите училища.

Екипът на „ЕРАЗЪМ+“ се надява, че предоставената информация ще е полезна на всички заинтересовани и ще помогне за активното участие в различните форми на програмата за обучение и повишаване на квалификацията във висши училища на страните членки на Европейския съюз и другите страни по програмата.

Можете да се запознаете с нашия Вътрешен правилник за работа по програма „ЕРАЗЪМ+“ във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“.

Мнения и предложения по сайта може да изпращате на eлектронна поща: erasmus.vvmu@gmail.com